comment 0

EXCLUSIV | Cum arată un contract prenupțial în 2017

Am pus mâna pe un contract prenupțial și, omg,  I love it. E ceva ce-aș folosi și eu. Bine, bine, recunosc. Eu l-am scris. Știu, pare atât de autentic! Pentru că așa suntem noi, femeile. Isterice și total demente, pardon, pasionale și pline de iubire!

 1. După seen, ai dreptul la 2 minute de tăcere. Până în 5, vii cu o declarație de iubire lungă. N-ar strica nici niște emoticoane, ca să văd că ții la mine. Până în 10, vii cu un cadou acasă. Și o sticlă de vin. După 10 minute, vii cu certificat medico-legal, c-ai murit sau măcar c-ai fost în comă.
 2. Parolele să rămână personale, dar nu foarte greu de intuit.
 3. Mai întâi dai LIKE INIMĂ și apoi citești statusurile lungi ale plus unului tău.
 4. Cel puțin un share pe săptămână la ce postează partenerul, maxim două. E atât de amuzant ce scriu, omaigad! De la 3 în sus, am dreptul să-ți umblu în telefon. Mi-e clar, mă înșeli! Cineee eee Gabrieelaaa? Aaa, maică-ta. Ok, ok, de unde să știu eu că și-a schimbat poza de profil cu câinele vostru din copilărie?
 5. Serialele le vedem numai și numai împreună. Dacă unul dintre noi adoarme, a doua seară reluăm din punctul ăla.
 6. Reacțiile cu inimă sunt admise în afara cuplului doar la pozele cu grădina cu flori a mamei tale. Și ele cu măsură. Și inimile, și florile. Ce tot vorbești atâta cu ea pe net? Mai are și poza aia urâtă.
 7. Nimeni nu intră cu telefonul la duș. CC punctul 2.
 8. La masa de prânz cu colegii, nu vreau poze cu mâncarea. Un 360 cu toată lumea de la masă. Ok, poți să o rogi pe tipa blondă să se ridice să văd mai bine cât de scurtă e rochia?
 9. Un film siropos la cinema din când în când, cu check-in și un status cheesy. Îl pui tu, să nu pară că te-am obligat.
 10. Berea cu băieții se face doar în cadru organizat. Acasă la noi. Ia și ceva dulce de la Mega, dacă tot ajungi! Nu știu de ce am poftă, surprinde-mă tu! Pe bune că mi-ai luat înghețată cu zmeură? Câââând m-ai văzut tu că mănânc înghețată cu fructe, câââând?
 11. Te rog să nu-mi dai mai mult de o memă pe zi pe Whatsapp, ai și tu umor, ce dracu’ ești așa moale?!
 12. 3 selfie-uri pe săptămână cu mine, în zilele în care sunt spălată pe cap și îmbrăcată frumos. Două le pui tu, unul eu, să nu par disperată!
 13. De ziua mea, îmi faci ceva surpriză care să arate bine pe Insta. Poți să mă întrebi înainte, să n-avem surprize.
 14. Băi, Boomerangul e supersimplu de utilizat, ce dracu’ apeși pe toate butoanele alea isteric? Vrei să mă faci de râs, zi, vrei să mă faci de râs?
 15. Nu îmi pasă dacă avem brad artificial în casă, că-n poză nu se vede, dar vreau să mă surprinzi când pun îngerașul în vârf, din unghiul meu bun, fără să pară că știu că mă pozezi. Pe bune că ăsta ți se pare unghiul meu bun? Hai încă una.
 16. Din când în când, merg cu tine pe stadion, că facem like-uri. Dacă ne prind pe ecran, mă pupi și faci semnul inimii la cameră. Cum? La noi nu e ca-n filmele americane? Și atunci ce dracu’ mai mergem pe stadion? Să dăm 10 lei pe-o apă și 15 pe un cremvurșt? Îl vedem acasă, poți să-i chemi și pe băieți la noi. Auzi, dacă tot te duci după bere, nu iei și ceva dulce? Ce vrei tu, iubitule!

*Acest contract a fost scris la o cafea cu un prieten, saaaalut, Florin!, după ce citise o știre că o femeie și-a dat în judecată soțul că i-a dat cu seen. El era șocat, cică e total aiurea să faci asta. Eu voiam să știu dacă i-a rămas ei casa, că merita biata femeie.
** Glumesc. Mie îmi place ca-n poză. Hai să ne facem roz în cap și o trupă de jazz care să sune absolut îngrozitor. Cu like-urile ne descurcăm noi. Și fără! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *