comment 0

Guest Post | 11 concluzii după FCSB 1-5 Sporting Lisabona

 1. A fost o eliminare normala in fata unei echipe, Sporting care este peste tot campionatul Romaniei din punctele de vedere. Cu Ludogorets si Partizan au fost surprize. Doar cu Manchester City nu se putea face nimic. De acum va fi si mai greu sa auzim imnul Champions League dupa luna august in Romania.
 2.  Stelistii vor fi in urna doua la tragerea la sorti in Europa League. O grupa de cosmar ar fi cu Milan, Hertha si Istanbul BB, dar la cum ii stim pe stelisti la Bucuresti vor veni probabil Plzen 😉, Midtylland si Zorya.
 3. Daca Ovidiu Popescu e Lampard, Lucian Filip cine e?
 4. Mioveni si Farul ii asteapta cu bratele deschise pe Enache si Larie. Ce zici, Mihai Mironica, ar avea loc Larie la voi?
 5. Sumudica merita o prima pentru golul lui Junior Morais venit dupa un sut al lui Alibec si pornit de la o pasa marca inregistrata Budescu.
 6. Ca Piccini sunt vreo 4 fundasi dreapta in Liga 1, iar Coates nu e cu nimic peste Cioinac de la Iasi.
 7.  “Golofca e un Adi Popa in zi proasta” via Gabi Balint
 8.  Doar mie mi s-a parut ca Jorge Jesus e un Nino D’Angelo cu “Giacca e cravatta”?
 9. Nu-i de mirare ca Sergio Conceicao il vrea pe Alibec la Porto. Intr-o echipa buna, chiar poate fi un atacant important.
 10.  Razia facuta de stelisti a dejucat orice farsa pe Arena Nationala. Doar fanii lui Sporting au adus aminte de Dinamo.
 11.  Peste 50 de mii de fani nu au reusit sa aduca injectia de energia dorita de Dica, dar au umplut din nou buzunarele singurului patron din Europa League cu Palat.

Ion Alexandru este comentator PRO TV, are mereu ceva mișto de zis și de scris. Mai ales când vine cu deja celebrele 11 concluzii de după meciuri și le mai scrie și pe gret.ro 🙂 Are doi kinderi minunați tare și asta nu e relevant pentru postul ăsta, dar pe Radu (4 ani) îl iubesc (știe el de ce) și trebuia să zic ceva de asta.

Gata. Over and out. La revedere, UCL, bine ai venit, Giova, la locul meu de joacă! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *