comment 1

Cum sa sperii un barbat in 13 pasi simpli si epici

Eu sunt foarte buna la treaba asta si mi s-ar parea pacat sa nu dau mai departe din vasta mea intelepciune stransa de-a lungul vremii. De obicei te prinzi de la primul date / interactiune / bere cu prietenii ca el nu e Fat Frumos al tau si nici tu vreo Ileana si cel mai bine e sa nu duci mai departe povestea, dar sa n-o duci intr-un mod epic.

Nimeni nu vrea sa fie tinut minte cu “bai, era OK (ok e moartea!), dar n-a mers”. Eu sunt pentru “bai, femeia era nebuna complet!”, sa aiba ce povesti omul la bere cand se iveste numele tau. Ok e moartea.

Lucruri pe care poti sa i le spui, ordinea e aleatorie, vezi cand e momentul potrivit:

 1. Sunt vegana. Si in timp as vrea sa ajung sa ma hranesc doar cu lumina, stiu un om care de 2 ani mananca doar neoane pe paine (sau cum functioneaza treaba asta cu lumina)
 2. Dimineata ma trezesc la 5 sa aprind betisoare parfumate (also, betisoarele parfumate sunt moartea, nimic parfumat la ele) si sa meditez.
 3. Poti sa imi dai si mie numarul de telefon al mamei tale? As vrea sa fim prietene. Ce gen de om e? Face zacusca cu ciuperci sau ciuperci cu zacusca? E foarte important, eu ma ghidez mult dupa treaba asta.
 4. Serios? Ii lasam atata tips pentru 3 cartofi? Lasa, ii iau eu, ii donam la Catedrala Neamului.
 5. Chiar iti mai iei o bere? Nu crezi c-ai baut suficient?
 6. Stiu deja cum o sa ii numim pe copiii nostri. Eu mai am o sora, dar sub 3 nici nu ma gandesc. Eva, Luca si Zoe sau daca e tot baiat, Vladimir.
 7. De cate ori ii clipoceste telefonul, ceri sa iti arate cine ii scrie. Il ajuti sa formuleze un raspuns adecvat sa nu mai fie deranjat. Daca se repeta, il rogi sa isi inchida telefonul sau te vezi nevoita sa o suni pe maica-sa, acum ca ai numarul.
 8. Ragaitul e semn de politete in alte culturi. In plus, ma mai bucur cat pot si eu de treaba asta, cand m-apuc de lumina, n-o sa mai am ce, poate doar sa ragai curcubeie.
 9. E prea devreme sa ne trecem in a relationship sau asteptam pana maine dimineata, ca e mai multa lume pe Facebook?
 10. Mai ai frati? Cum te intelegi cu ei? As vrea sa ii cunosc sa stabilim cum se imparte averea intre voi.
 11. Imi place sa vorbesc cu orele la telefon. Ai baterie externa? Iti fac eu cadou una, o sa ai nevoie. Si ii faci cu ochiul.
 12. Egalitatea intre femei si barbati trebuie sa inceapa in primul rand de la epilatul cu ceara. La urmatoarea programare, mergem impreuna.
 13. Ii fixezi farfuria cu ochi de psihopata si ii numeri ficare dumicat. Oftezi si zici:
  – Of, e atata suferinta in furculita ta! Stiai ca vacutele au si ele atacuri de panica si Temple Grandin a creat un mecanism, plecand de la vacute, pentru a calma atacurile de panica la oameni? Doamne, cred ca am chiar acum unul! Si te bagi sub masa, unde te apuci de un picior al mesei si nu ii mai dai drumul, pana n-auzi ca ii suna telefonul si te ridici sa vezi cine i-a mai scris.

1 Comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *