comment 0

HOROSCOP | SuperLuna Albastră face ravagii azi printre nativi

Bună dimineața și bine v-am găsit la Horoscopul Zilei aici pe gret.ro. Azi e iar Super Luna Albastră și asta e minunat pentru că eu am o relație deosebită cu ea, mă bucur când e în centrul atenției și o pozează toată lumea pentru Instagram.

Înțeleg că fenomenul ăsta superunic care se întâmplă o dată la 2 săptămâni în ultima vreme ne dă complet peste cap ascendenții, pretendenții și rulmenții, mai ales dacă suntem naivi, pardon, nativi.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Berbec
Mama e Berbec și nu pot decât să-i urez de bine și să aibă răbdare. O anunț pe această cale pe ea și pe restul nativilor că vor primi niște vești proaste, dar ce e mai presus decât iubirea pentru cei apropiați, bine că sunt ei sănătoși. Mama, S-A stricat mașina de spălat și S-A inundat puțin casa. Da, iar.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Taur
Taurii… ăștia care sunt? Indecișii, ăia nici în martie, nici în aprilie, undeva unde nu te bucuri nici că e primăvară, c-a venit deja, nici că e vară, că mai e mult. Nu îmi dau seama dacă 1 aprilie e taur, dar cred că e, atunci asta e zodia prietenului meu Roșu și el nu crede în zodii, deci faceți ce vreți voi, că nici astăzi astrelor nu le pasă de problemele voastre.

Erată. Update. Se pare că 1 aprilie nu e taur. Dar ar putea fi. V-am zis că e o necunoscută ancestrală cu voi.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Gemeni
Cele mai minunate ființe de pe Pământ de pe locul doi vor avea astăzi o zi minunată, vor primi vești de la un om drag (deci, s-o sun pe mamaia) și se vor bucura de o masă și un pahar de vișinată în tihna casei. Pe seară, Luna Albastră vă va aduce bunăstare în suflet, pensii mărite și guvernul picat pe vecie.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Rac
Cele mai minunate ființe de pe Pământ (locul 1, se știe) merită să aibă astăzi o zi grozavă, cunoscută fiind relația nativului din Rac cu Luna. Merită, dar n-o s-o aibă, că așa sunt ei, racii, merită multe și li se întâmplă toate. Adică, lor chiar li se întâmplă toate! Niște dramatici și rebeli fără pauză, lor nimic nu le alină suferința. Bine, banii, marea și bronzul îi ajută un pic, așa că spuneți o rugăciune, o poezie, un link de youtube pentru ei astăzi. Pentru donații, trimite cuvântul SOARE prin sms la numărul afișat pe ecran. Acceptăm și plăți bancare sau în orez cu lapte.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Leu
Voi sunteți supersupersupernorocoșii zilei, felicitări, ați primit o supersupersupermelodie pe post de horoscop! Yay!

Și asta pentru că o aveți pe cea mai frumoasă femeie din România, în zodia voastră, noroc cu Flavia. E o minune, îi plac vara și bronzul, sportul și poveșile cu fluturi și brebenei – citite sau trăite. Si primăvara asta e ai, ca și a racilor, suntem dispuși să împărțim și să triumfăm împreună! Pe ei, pe brebenei, la atac!

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Fecioară
Știi bine că nu ai cum să găsești pe cineva mai bun decât cel care se află acum alături de ține. Nu-ți ascunde sentimentele, nu te feri să-i arăți ce simți cu adevărat! (L-am furat pe pe net p-ăsta, nu pentru că nu mai aveam cuvinte, dar pentru că mi s-a părut foarte potrivit, so it must be true, pentru cc știe ea ce Fecioară din viața mea. Love).

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Balanță
Azi da, mâine nu. Acum soare, mai încolo frig. Voi hotărâți-vă ce vreți de la viața voastră și mai vedem apoi, ok? Horoscopul e ultima voastră problemă.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018 Scorpion
Băi, voi nu sunteți de încredere. Ascultați muzică dubioasă, fără versuri și sunteți greu de citit. O zi cu versuri vă urez, cu romanțe și Dan Spătaru, să vedeți și voi cum e pe partea ailaltă.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Săgetător
Două iubiri mari ale mele, Mirela și Ștef, sunt Săgetători și sunt atât de diferiți, dar cumva reușesc să se iubească, așa că astrele și Super Luna v-au pregătit astăzi o zi plină de iubire. Cei singuri își vor găsi perechea, cei ne-singuri vor găsi bani în buzunarul hainelor vechi, să se bucure și ei de ceva.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Capricorn
Doamne, mai e mult, am obosit, cred că sufăr de tastat retrograd. Veți avea parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră și vor fi more to come, yay, pentru că suferiți deja în restul anului și mai ales de zilele voastre de naștere. Sunteți născuți iarna și nimic nu se mai poate face pentru voi. God bless your souls.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Vărsător
Îmi dau seama că mă apropii de final și n-am folosit cuvântul mantră. Dragi nativi din Zodia Vărsătorului, mantra voastră e să aduceți fericire în inimile oamenilor. Dați și vi se va da! Iubiți și veți zbura! Namaste!

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Pești
Am cunoscut atâția psihopați din zodia asta că mi-e frică să vă scriu ceva. Căutați și voi pe net un horoscop care vă place și mergeți cu ăla, chiar dacă nu e ziua, anul sau zodia voastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *