comment 0

Laaaa muuulțiiii aaaaniiii, 2018!

Bună ziua și bine v-am regăsit pe site-ul pe care nu se întâmplă niciodată nimic interesant, mai puțin pentru mama și pentru psihopatul care mi-a f@!#ut toată luna decembrie, de parcă nu era și așa o lună de c@#!”&;.

Dar, well, am supraviețuit cu toții, ne-am întors la dramele noastre pesediste, personale și profesionale și e ok. Așa simțim că trăim. Simțim că trăim! Hă-hă! Și vă zic asta, pentru că am mers la teatru aseară la Sunset Limited (și nu e o laudă, gen, ce să vezi, am fost la teatru, că sunt cultă! Căci am fost pentru a 10-a oară în ultimul an la a c e e a ș i piesă, dar, mno, sunt foarte  dedicată obsesiilor mele) și zice Pavlu la un moment dat în monologul lui de final că nicio religie, absolut niciuna nu te pregătește pentru moarte… și atât.

Toate sunt cu veșnicia, norișorii, reîncarnarea, zeități, un val în oceanul de neatins, energiile și alți demoni. Băi, dar niciuna, așa e! Într-una din ședințele de terapie, mă plângeam eu d-ale mele, d-ale vieții, că murim și ce contează și domnul (terapeutul, nu cel de sus) m-a întrebat:

– Ok, și dacă e CEVA după?
Băi, dar unul nu întreabă:
– Ok, și dacă nu e NIMIC după?

Unul.
UNUL!
Nici măcar ateii.
Simt că ne revoltăm, așa, din ideea de revoltă și speranță că, ce să vezi, e cu energii și norișori după, ce știm noi?

Așa că luna asta m-am gândit mult. Luna asta de pauză. Și am decis. Nu există nimic după, nici cazane, nici friptane (nu mă omor după grătare, dar rima și am zis că e simpatic). Și mi-ar plăcea să fiu mai fericită în viața asta, că alta nu mai apuc.

Nu știu dacă mai primiți cu rezoluțiile, dar uatever (salut, mama! salut, psihopat imbecil), eu îmi scriu aici niște lucruri să am de ce râde în decembrie anul în curs.

 1. Mi-ar plăcea să nu mai scrollez printre nenorociri zi de zi de zi de zi de zi. Să plece PSD de la putere, să scrie Tolo și lucruri mai optimiste și să scadă naibii euro.
 2. Să mă prindă primăvara îndrăgostită. E frumos să fii îndrăgostit în teniși și pantaloni scurți 🙂
 3. Să nu mai am parte de psihopați
 4. Să cânte The Mono Jacks pe plajă în Vamă
 5. S-ajung mai des pe plajă, în Vamă
 6. Să-mi găsesc un job sens care să mă dea jos cu drag din pat dimineața
 7. Să îmi pese doar de oamenii care mă întreabă ce fac. Mamă, ce revelație a fost luna asta! Dar despre asta în alt episod.
 8. Să stau mai mult pe afară, începe să-mi placă treaba asta cu like-urile cum le plac ălora mici temele. La matematică.
 9. Să mi SE repare televizorul singur, de la Maica Precista și Sfântul Duh
 10. Tot  Maica Precistă și Sfântul Duh să-mi dea pătrățele și păr frumos. Știu, da, foarte superficială, dar am stabilit că de altă viață n-avem parte s-o luăm de la capăt
 11. Să scoată ăștia florile de pe haine și să bage mai multe salopete la reduceri
 12. Să fiu mai fericită (și bronzată, căci ce e fericrea fără umeri arși?)

Well, aceste nimicuri fiind spuse, bine v-am regăsit și la revedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *