comment 0

Acum ori niciodată | Ai 1h 30 să vezi care e treaba cu tine, cu viața, cu tolomacul de lângă tine?

Trebuie să vezi spectacolul ăsta. E spectacolul vieții. E comedie, scrie în descriere. Comedie amară. Și ar trebui cu bold și caps. AMARĂ.

E spectacolul vieții  pe care avem ocazia să-l vedem din exterior, să ne vedem pe noi, de fapt, dar undeva din public. Să ne punem întrebări, să ne analizăm, să ne prindem ce vrem de fapt, cine suntem și dacă facem bine ce facem. Da, se poate asta. Într-o oră jumate. Mai ieftin și mai eficient ca la o sesiune de terapie 🙂

Pe scurt. Vorbim despre două cupluri care se văd la aniversarea uneia dintre perechi. Ei sunt prieteni foarte buni, ele sunt colege și amice. Și… start show. Nu vreau să fiu spoiler alert, trebuie să mergeți, să vă luați partenera, partenerul. Prietenii. Să vă luați de unul singur. Ce-are dacă mergeți singur la teatru? Că oricum nu e ca la meci, să poți comenta și pune faza pe repeat să vezi dacă a fost ofsaid.

Să luați un loc pe scaunele de Godot, s-aveți noroc ca mine de o supertalentată fată care desena spectatori din sală sau actorii de pe scenă. Și să începeți să vă puneți întrebări.

Sunt fericit? E căsătoria o soluție? E prea târziu acum să mai ies din asta? Uite, cât de mult am investit! Timp, bani, emoții. E ok s-o înșel, atât timp cât nu află? E ok să mă înșele atât timp cât nu aflu? Doamne, oare chiar mă înșală!? Cum ar putea?! Dar, stai. Că nu asta fac și eu? Așa, și? Divorțez. Ce îmi pasă mie de ce zice lumea? Oare cum e mai bine să-i anunț pe ai mei…?

Și tot așa. Și tot așa. Și tot așa. Nu știu ce-o să vă răspundeți voi, dar știu ce mi-am răspuns eu.

Încă o dată, mi-am confirmat că eu n-aș putea (sper!) să stau într-o relație OK. Caldă. Confortabilă. Că sper să n-ajung niciodată să înșel și să mi se pară tolerabil. Că o să am curaj să ies indiferent dacă ne-am luat case împreună, câini și broaște țestoase, prieteni și familii. Că o să am 33 de ani, 40 sau 80. Și sper că și el. Că uneori se termină. Chiar se termină. Pardon, deseori se termină și nu avem curaj să o luăm de la zero. Deși, pe bune, pentru ce trăim viața asta dacă nu să o simțim, să o trăim, să ne îndrăgostim ca tolomacii pe stradă?

ACUM ORI NICIODATĂ. N-o mai lălăi. Nu te mai păcăli. Ai doar ACUM sau NICIODATĂ să fii fericit. Ce alegi? 🙂

Detalii, bilete, date-uri și alți demoni uite aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *