comment 0

Atunci când nu ești

Am învârtit de codița mărului până a ieșit numele tău. S-au tot adunat vreo 3 kile. Ți-am scris o scrisoare cu toate lucrurile pe care ți le-aș fi spus dacă erai cu mine. Am luat toate florile de la țiganca din colț și m-am jucat de mă iubește, nu mă iubește, până a ieșit că mă iubești de 7 ori la rând. Se poate să fi trișat un pic. Ți-am pus un pahar de vin și am strigat imaginar la tine că mă disperă șosetele tale aruncate în toată casa. A doua zi erau împerechate două câte 3 cât 5, dar măcar nu mai erau pe lustră.

Ți-am propus să mergem la mare, dar într-un weekend cu puțin nor, că știu că urăști toropeala. Nici mie nu îmi place, dar știi că ador să mă bronzez. Iubesc când îmi spui că n-am nevoie, astea-s prostii, deși știm amândoi că am. Am! Așa-s femeile.

M-ai enervat când mi-ai scris c-ai fumat 2 pachete în 4 ore, dar am apreciat că nu te-ai plâns că mori a doua zi. Urăsc bărbații care își pun perfuzii pentru o gripă. Îți făcusem și ceai cu lămâie, dar l-am uitat la răcit. M-am luat cu serialul ăla de pe Netflix care nu îți place ție, așa c-am făcut noapte albă și l-am terminat.

Te-am sunat să-ți spun că mi-e dor, dar a intrat căsuța, așa că ți-am cântat fără voce Mihaela Runceanu. Și romanțe ascult cât ești plecat, știi că nu mă pot abține. Știu și vecinii. Am uitat să mănânc și în frigider au rămas și acum pastele alea de la maică-ta de acum 3 săptămâni. Să nu mă spui că le-am aruncat.

Am vrut să-ți aranjez hainele în dulap, dar am adormit înainte să mut primul tricou. De, de la noaptea albă. Am citit o carte ciudată și am comentat cu pereții ce-aș fi comentat cu tine. Să știi că mi-au dat dreptate, au fost cuminți și m-au ascultat. Ei nu sunt căpoși ca tine.

Am reușit să mă rătăcesc pe străzi, fără telefon, dar acum n-a mai fost nimeni să facă mișto și să mă aducă acasă. Am întrebat o doamnă nu vă supărați, unde sunt? Eram la 2 blocuri de al meu. Știu, știu, într-o zi o să mă rătăcesc și în garsonieră, pe hol.

Te pup, am plecat la mare, c-au anunțat ăștia toropeală. Ți-am lăsat post-it-uri în toata casa și mere pe masă. Alea 3 kile. Nu-mi arunca codițele, le păstrez să fac litere din ele până iese din prima numele tău.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *