comment 0

Spunem 28 de minciuni pe zi și vorbim cu 7,4 oameni

Mă uit la Touch. Să vă uitați la Touch că e frumos rău. E pe Netflix, my love, my friend, my-când-nu-știu-ce-să-fac-cu-mine-ce-bine-că-ești-ce-apăsare-că-sunt. Mă uit la Touch. Mă rog, impropriu spus mă uit la Touch, că pare că e o acțiune prezentă, continuă, și eu am terminat primul sezon într-o noapte și mai am un pic din al doilea, după ce m-am apucat de el de dimineață sau cam așa ceva.

Dar nu asta e ideea, deși, vă zic,  și asta e ideea, să vă uitați la Touch. Începe primul episod din sezonul doi, cu faptul că spunem 17.520 de cuvinte pe zi și vorbim în medie cu 7,4 oameni (adică 7 oameni mari și un pitic). Prin al treilea, mai apare informația că auzim 200 de minciuni pe zi.

Ceeee muuuult! Ce minciunăăăă, îmi zic. Și apoi iau 200 și împart la 7,4 și rezultă, rotunjit, că spunem 28 de minciuni pe zi. Ceeeee puțiiiiiin, ce mincinunăăăă! 🙂

Băi, chiar le spunem. M-am gândit eu așa la mine și cred că bat media. Ok, minciuni mici-mici, mici-medii, medii, medii-medii, dar tot minciuni. Ok, ok, nu d-alea la modul “Da, sigur că vreau să fiu soția ta!”, ceva mare, așa, pe viață, dar 28 de minciuni? Pfaaaa, p-astea le zic până la a doua cafea a zilei și e încă dimineață când se întâmplă. Ia să faceți un exercițiu să le numărați și pe urmă să veniți să mă certați că, na, îmbrac mai frumos adevărul.

Iar cea mai mare minciună, universal-valabilă, că ne-o spunem toți everyfucking zi:
– Ce faci?
– Bine.

Ahahaha. Bine. Screaming inside. Cine naiba face bine? Și dacă faceți, nu îmi spuneți, că mă deprimă oamenii care fac bine, mă ajută să cred că nu există așa ceva. Plus continuarea:
– Tu?
– Bine și eu.

Ah, maica Domnului, precista și sfântul duh, dacă nu e ceva mai sec decât conversația asta care deschide și orice apel telefonic. Sau mai e una:
– Ce faci?
– Uite, pe aici.

AHAHAHA.
Oribil.
Oribil de cald.
Oribilă bătrânețea.
Oribile sinusurile răcite.
Oribil să nu fii la mare.
Oribin Tantum verde.
Oribil să muncești.
Oribil psd.
Oribil pieptul ăsta de pui de la mega.
Oribil tigrul de platan.
Oribil să dai cu mopul.
Oribil.
Azi totul e oribil.
Atât.
Și nu mai mințiți peste 30 pe zi, că e oribil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *