comments 3

Dragă cititorule (și Vlad!)

Mi-a zis Vlad (nu, că știu și eu să intru în google analytics, dar nu mă mai lasă, insistă c-am stricat ceva ultima dată pe acolo) că am 600 de oameni care intră aci’ în zilele în care nu scriu nimic. ȘASE SUTE. Adică des. Adică mai mereu. Adică mulțumesc, dar nu mai puneți presiune. Și sunt aproape sigură că nu e doar mama care dă refresh,  că sunt oameni diferiți, adică din ăia buni, unici. Nu că mama n-ar fi bună și unică. ȘASE SUTE.

So.
Dragă 600, 
Când nu scriu, dorm sau mănânc cireșe. Lucrez mult, ca în bancul ăla:
– Doamneeee, dă-mi un motiv să mă dau azi jos din pat!
– Ești sărac, bolovanule!

Nu c-ar interesa pe cineva, dar ____. Visez s-ajung la mare curând vara asta. Să scriu lucruri deștepte aici (d-aia scriu rar!). Să avem Guvern. Să nu mai plouă când îmi întind eu părul sau vă spălați voi mașinile. D-astea, ca tot bolovanul, pardon, omul.

Mi-a mai zis Vlad că într-o săptămână au fost cam:

  • 10.000 de oameni pe site
  • Ați citit cam 3 articole de om în medie
  • Mulți nu le-ați citit p-alea lungi sau le-ați închis prea repede (motiv pentru care mi-a scos Vlad ochii că scriu prea mult, lucru pe care mi-l zice în fiecare zi a vieții mele, de când ne-am cunoscut și îi scriam doar pe Whatsapp)
  • Uneori rămân agățată într-un tab deschis pe la voi prin laptop
  • Ziua lansării și aia cu Halep au rupt internetul în două (și hostingul, eu v-am zis că am bandă de săraci)
  • C-ar trebui să ajung la 10.000 pe zi ca să fie OK. Ha. HA-HA-HA-HA! Deci, cât de curând o să fac un cross cu pornhub.com, ca să ating cifra asta și să îi spun mamei c-am închis site-ul, ca să mă mai primească acasă.

Glumesc. Nu îmi pasă deloc de cifre, voiam doar să vă mulțumesc și nu știu cum dracului am dat-o în porn. Mă rog, cred că pentru SEO o să fie bine.  L-am pus și ca “focus keyword”. Vlad?

Porn. Porn. Porn. Uite, să se indexeze bine. Poooorn!

P.S. Vedeți că dă des eroarea aia cu 500 ceva. Probabil c-ați și remarcat. Se rezolvă clasic, la refresh. F5, porn, F5, porn, F5, porn, F5, porn.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *