comments 3

10 diferențe între meciul lui Halep și cel al naționalei

Nu mă pricep la tenis, am scris și eu cum m-a dus capul. Asta nu înseamnă că, în schimb, aș fi vreo expertă în fotbal, dar e ok, că nici naționala nu e.

  1. În primul rând, e o diferență între Marele Șlem și Marele Șmen. Wink.
  2. Mingea a fost rotundă în ambele meciuri, dar numai la Paris a fost atinsă și de cineva din România
  3. Zero în tenis se numește LOVE. Zero în fotbal nu există. Noi un gol tot luăm, indiferent de meci.
  4. “Nu știu ce să spun, vom vedea ce urmează, nu depinde de mine”, a spus Răzvan Marin după meci. “Trebuie să muncim și să credem. Sper să mai am șansa să ajung aici și să câștig. Este visul meu!”, a zis a noastră.
  5. Simona a felicitat-o și a superlăudat-o pe Ostapenko. Aceluiași Răzvan Marin i s-a părut că Polonia n-a avut ocazii de gol. Pentru cine n-a văzut meciul, el s-a terminat 3-1. Pentru ăia care n-au avut ocazii de gol.
  6. Halep a alergat 1994,2 metri în 159 de minute. România vreo 17 metri în 90 de minute. Dintre care 9 au fost în careu. La noi.
  7. C-a pierdut naționala – e o obișnuință națională. C-a pierdut Halep o finală istorică pentrul locul 1 mondial – e o rușine națională.
  8. Adică, Dumnezu a fost român până pe la 6. După, l-a făcut și pe el de râs Simona și n-a mai putut să ducă și naționala în spate.
  9. 15-30-40 se numără în tenis. În fotbal se numără 4 ani – poateceilalți4 ani – poateurmătoriiceilalți4 ani.
  10. Pentru Simona a fost o finală, pentru națională a fost finalul.

FOTO | Am pus o poză cu a noastră fericită pentru că așa ar trebui să arate locul doi mondial. Bine, azi ne-a făcut de rușine, am stabilit asta, dar ea ar trebui să fie fericită. Eu aș fi. Mă rog, nu neapărat eu, că eu nu sunt un om vesel. Dar unul sănătos la cap ar fi. Așa, ca Simona. Mai ales c-a avut și ocazii tot meciul, nu ca sărăciile poloneze.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *