comment 0

Legion Run | 16 iunie, here we come!

Stăteam eu zilele trecute și mă uitam în gol la monitor citeam presa din toată lumea să văd cine ce mai zice, cine cum se mai îmbracă, dacă se mai poartă florile alea de &*% pe haine, peste tot, cu ce viteză se mai înmulțesc chinezii, dacă viața are sens și când vine Apocalipsa anul ăsta. Mi-au picat ochii și de somn, dar și pe-o știre că vine Legion Run în România. Habar n-aveam ce însemna, dar OMG, suna atâââât de bine! Și apoi am văzut videourile, OMG, vreaaaau șiii eeeuuu.

De când sunt mică mi-am dorit să fiu măcar corespondent pe front, dacă nu în prina linie, cu mitraliera la subsiori și cască din aia pe cap, să-mi iau naiba și grija părului întins cu placa, cu ocazia asta.  Mă rog, Universul a avut alte planuri cu mine, eu am început bine, în presă, dar numa’ că transmiteam de pe stadioane, nu de prin tranșee, dar, vă zic, un act de curaj e și ăsta, să ții cu Rapidul.

Aaaanyyyywaaaay. So. Mă uitam pe știre, pe 16 iunie la Divertiland, se întâmplă o demență cu fel și fel de probe drăcești, cu noroaie, cu sectoare și plantane, pân’ la liberare! Dar ca un self-saboteur ce sunt (asta e sinonim mai elevat al lui – pentru că sunt tăntăloaică și n-am încredere în mine), am început cu din alea:

-Un’ te duci, Gretă, așa singură și a nimănui? Plus că trebuie să revii iar la sală în forță, nu 2 abdomene și 5 fandări ca acum.

Am vărsat niște vin pe jos și am închis subiectul și știrea. M-am întors la ceva și mai trist, ca să uit, am intrat pe Facebook să văd ce-au mai făcut Firea, Dragnea, Motostivuitoarea.

Dar nu. Legionul era cu mine, mă urmărea și pe Facebook și jur că nu halucinam, am dat și like să văd dacă e pe bune. Era.

Anca Precup, cred că cel mai liber om pe care îl cunosc pe lumea asta, o țăcăneală de magie ce e, Anca își căuta echipă pe Facebook pentru Legion Run. Am dat un like, share, comment, măsura la tricou și, gata, aia a fost. Aveeee viață, cum zice mai sus numita, pe 16 iunie suntem forță pe Legion Run. Pentru că are prieteni minunați (și pe mine!), a și depășit numărul de 10, așa c-o să fim o superbombă nucleară, cred că trebuie să ne punem și un nume. Bombele lui Precup, nu știu, ceva tare, Berceni style, să se teamă ăia de noi când intrăm în ring.

      • Upercut de Precup
      • Bombardierii Like și Share
      • Băieții răi din noroi
      • Ucigași cu sânge rece
      • Legendele din Divertiland
      • Campionii Speiș
      • Monștrii de pe Facebook
      • KOloșii lui Precup
      • Bronsoni de România

Mă mai gândesc. Cert e că vom intra în istorie. Se vor face cărți pentru copii despre noi. Vom fi eroii neînfricați ai patriei. La fiecare 16 iunie, va fi zi liberă de sărbătoare, pentru celebrarea KOloșilor lui Precup. Se va trage cu tunul, mă rog, cu praștia, în cazul armatei române și ni se vor aduce onoruri și ofrande. Doamne, ce viață de zei ne așteaptă după acest 16 iunie!

Anyway. Nu cred că mai merge cu embeded de pe Facebook sau sunt eu stupidă și nu mai găsesc? Uite aici e eventul, să vedeți ce tare arată. ARATĂ! Acum că mă gândesc la ce m-am băgat, de 3 zile mănânc doar proteină, cred c-o să ajung să pun o ceafă lângă cafea dimineața și am revenit la sală, cu 5 antrenamente pe săptămână, așa cum îi stă bine unei viitoare legende a României!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *