comment 0

De ce nu ne dăm noi în judecată foștii?

Nu, deci, asta e chiar o idee care ar putea revoluționa lumea. Long story short, dar foarte pe short și fără nume, am un prieten care urmează (poate?) să-și dea în judecată fosta ca să-i dea înapoi niște tigăi, să le zicem tigăi, ele nu sunt, vă imaginați tigăi, dar și dacă ar fi tigăi, care, dar care ar fi fost problema, dar gata, tac, că orice scriu aici poate și va fi folosit împotriva mea.

Și dezbatem destul de intens acest subiect, că, acum pe bune, cum să nu dezbați așa ceva, plus că vrem să pregătim cazul bine de tot, deci, l-am cunoscut și pe avocat, care e foarte tare și îi place în Vamă, dar, lăsați asta, e și foarte tare pe spețe, pârâți, articole și alineate, d-astea d-ale lor.

Și m-am gândit eu că ar trebui să ne dăm în judecată foștii și fostele ca să aflăm ce n-a mers, de ce n-a mers, cum n-a mers, că nu putem citi gânduri. CA SĂ EVOLUĂM! Noi, ca oameni, ca ființe umane, ca praf de stele, ca energii sau ce dracului suntem noi. Ca să ne înălțăm, să ne căutăm, să evoluăm, să știm concret și cu parafă de la notar ce facem rău, ce facem bine.

Și nunu, nu așa într-o discuție pe Uatsapp sau la bere. Nu, vreau să ni se spună la tribunal, cu martori, cu jurați, cu spețe, cu un judecător competent, să ni se spună ce nu le-a plăcut la noi și se putea rezolva sau nu.

Și acum exemple random, pățite de mine sau de prieteni (am citit eu pe un forum), cum ar decurge un astfel de proces. Pe buline, ca să fim organizați:

 • Domnule judecător, vreau să știu de ce mi-a vorbit pe tonul ăla în sâmbăta aia la prânz, când eram în mașină!
 • Să vă spună, haideți, să vă spună câte Crăciunuri am fost la mă-sa și câte la mama, haideți, să vă spună! Și tot eu nu țin la familia lui de nebuni!!!
 • Întrebați-o, vă rog frumos, ce înseamnă “nu mai merge”. Ce nu mai merge? Când a mers? De când nu mai merge?
 • Cum să te joci FIFA în vacanță în Grecia? Cum???
 • Ce-a vrut să spună cu “suntem prieteni, nu mai suntem iubiți”. Păi, asta nu e ceva de bine? Ce, avem 12 ani? Nu vrem să construim ceva, nu vrem să fim prieteni? Numai ăia de 12 ani mai visează fluturași în stomac!
 • Ce-a căutat pe stadion cu golanii, nu putea să meargă și ea la shopping la Milano, ca toate femeile???
 • Ok, după pauză, vreau o listă cu pro și contra, o analiză SWAT a relației noastre
 • Sigur că da, câine nu puteam să ne luăm, că nu se țin animale în casă și acum văd că postează pe Insta poze cu el și fătuca aia cu bișon. Bișon? Ăsta nici măcar nu e câine!!!
 • De ce nu și-a pus niciodată in a relationship cu mine, de ce???
 • Domnule judecător, un story nu mi-a văzut, unul! Și mai zicea că sunt lumina ochilor lui, ăia cu care un story n-a văzut, unul!
 • Nu știu dacă m-a înșelat. Nu cred, dar aduceți biblia să fim siguri. SĂ VINĂ ȘI UN PREOT!!!
 • M-am tuns și n-a remarcat, îi place la munte, mi-a dat cu seen, mi-a răspuns la te iubesc cu și eu, ține cu Barcelona, sforăie, a, scuze, eu fac asta!

Mă rog, sper că nu am fi atât de isterici sau, uatever, să fim, să ni le scoatem din sistem. Și la final, să primim un raport parafat din 3 surse, notar, judecător și un preot / psihiatru, depinde în ce credeți, din care să învățăm lucruri. Despre  noi, despre oameni, despre relații. Și la următoarea îndrăgosteală să-i punem în brațe acest raport următorului tâmpit și el nouă, ca să știm de unde pornim cu turbarea asta frumoasă numită iubire  viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *