comment 0

Unele rochii te fac slabă, altele te fac puternică

Eram în Alexandria și mama a văzut-o în vitrină. Ne-a plăcut amândurora, deși știam că nu e genul meu. E de fetiță.

E frumoasă și dintr-un material din ăla complicat și sofisticat, iar mie îmi place stilul homeless de bumbac cu cafea pe el. Dar asta ne-a plăcut. Mult. Mi-era lungă să o port bluză și ca bluză chiar ar fi stat pe mine complet nefiresc. Și prea scurtă s-o port rochie. Cu teniși, don’t you worry. Așa că mama i-a pus dantela asta, a doua, pe jos, ca s-o lungim.

Am probat-o de câteva ori, dar n-am ieșit niciodată din casă cu ea. Simțeam că nu e ocazia. Mi-o imaginam cât de mult mi-ar fi plăcut s-o am la un date pe acoperiș. Dar în teniși, don’t you worry. Și să arunc un: „Asta? Please, e din Alexandria, nici nu știu cum am aruncat-o azi pe mine în grabă” când el m-ar complimenta că sunt simpatică în seara asta.

Sau la banchet în a opta și chiar a doișpea, când mă simțeam cel mai urât băiețel de pe lume și nici n-aveam bani să îmi iau rochițe sofisticate. Și nici curaj să le port cu teniși.

Sper să facă o fetiță-băiețel să se simtă cel mai frumos copil de pe lume. Elsa, Wonder Woman, Angelina? Please.

În viața reală prințesele poartă orice cu teniși și se simt cele mai frumoase chiar și în tricouri lălâi cu pete de cafea pe el. Dar asta vor învăța mai târziu. Până atunci, o donez la The Empty Shop. Pe ea și alte prietene de-ale ei din șifonier care știu să transforme orice banchet într-o poveste despre curaj, încredere și frumusețe. Și orice fetiță-băiețel într-o prințesă. Dar din aia reală. Le-am învățat eu. Au avut timp în 33 de ani și încă suntem în training. Și în teniși! :)

Crezul The Empty Shop

Ți-au rămas mici sau largi? Sunt prea colorate, out of trend sau pur și simplu nici nu mai știai că le ai? Atunci acesta este primul semn că nu îți mai trebuie. Da, despre rochiile, bluzele, cămășile sau perechile de pantaloni uitate în dulap este vorba.

Așa că te invităm să le aduci la Promenada (zona Info Point) între 5-18 aprilie (deci mai e putiiiiiiin, hurry up!) și noi ne asigurăm că ajung la cine trebuie. Tu ai o garderobă plină. Noi avem rafturi goale!

Și ca proiectul ăsta să fie și mai minunat, Corinette-Tourette aka  my Corina Olteanu a fost unicornul de serviciu. Și știe ea că o iubesc, dar acum să știți și voi. Love, dragoste. O să fie bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *