comment 0

Concurs muzical | Dau 2 bilete la Summer Well

Dau două beri goale pentru una plină… Mă rog, nu sunt beri, mă rog, nu sunt nici goale. Am două bilete la Summerwell de dat, festivalul ăla mișto cu muzică CU VERSURI de weekendul viitor, 11-12 august, din Domeniul Știrbey cu y, niciodată n-am înțeles de ce-l scriem cu y. Mno. Sunt 700 de lei, omg, dar sunt de pomană, că nu e nicio melodie cu Greta în strofe. Sad.

Treaba e simplă, voi îmi scrieți pe Facebook o strofă cu numele meu (narcisism much?), dar mereu mi-am dorit și eu o melodie care să zică ceva de Gret, nu doar de Mărie, Cristina, Ana zorile se revarsă sau mai știu ce alte nume comune și la îndemână. Horror. Cel mai aproape a fost Bănică (yay) cu Veta, mi-ai stricat chiuveta, pe care colegii mi-o cântau în varianta Greta (am fost un copil nefericit, e grozav să fii mic și prost să crezi că ai nume de câine, apoi să te trezești că marele tău talent e să repari chiuveta lui Bănică).

Asta în comentariile de pe Facebook, focus, nu aici pe site, deși, dacă sunteți aiuriți ca mine, mă uit și pe site, măcar să-mi placă și vă aleg. Evident, e fără nicio tragere la sorți, că facem cum zic eu, nu cum zice random.org.

Vestea și mai bună e că mai sunt bilete, iar blt.ro dau pe lângă bilet și multă băutură (sau pizza, dar nu fiți tâmpiți, luați cu vin de mure) așa cum îi stă bine unui festival bun. Mi-e lene să scriu eu mai frumos, am luat copy paste de la Radu de la blt.ro de pe Facebook, care zice așa:

Ia-ți biletul de aici https://bit.ly/2OuBcyJ și ai parte de un super BONUS. Ce alegi?
🎂 de shoturi de la Shoteria
1 metru de 🍺 de la Beraria H
🍹 de la Touching ART Cocktail la Gradina Dorobanti / Plaja H2O
1 sticla de 🍷 de mure Abund Berry
1 meniu La Mama și orice altă locație
🍕 mare Pizza Cut
🍔 Furgoneta Street Chefs
1 ora de joacă în VR la Univrse
1 invitație dublă la următoarele petreceri Thedate.💃🕺

Atât, anunț miercuri cine mi-a gâdilat urechile mele mari și tălâmbe cu o strofă care m-a dat pe spate. A, și trebuie să fiți fani Gret.ro, că știți că-mi plac like-urile. La revedere. Eu mi-am făcut tatuaj nou și merg zburând pe străzi, se poate să fie și de la pastile, și de la tatuaj, dar sunt bine și mă ustură locul, dar eu numai așa sunt bine, dacă ma doare ceva și am fost în Vamă, și mi-e foame, că de 4 zile nu mănânc, pentru că 20 de kile în 3 zile și-a propus al vostru bolovan, Gret.

Cu drag, foame și tatuaje,
Gret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *