comment 0

Când trebuia să fim găsiți :)

Deci, long story short, că am foarte multă treabă, dar sunt și super-entuziasmată, pe minunata pagină de Facebook a lui yours truly fac cadou 3 pachețele de la elefant.ro, cu traiste, semne de carte și cărți.

Și m-au pus pe mine să aleg cărțile, așa că m-am decis la 3 care îmi plac mie muuuult de tot.

  1. Dulcele bar de John Joseph Moehringer, pe care am citit-o fără să mă opresc, să mănânc, să respir, cred că am slăbit și 3 kile, că n-am lăsat-o din mână.
    Mergeam acolo cand eram fericiti, sa sarbatorim, si cand eram tristi, sa rabufnim. Ne duceam acolo dupa nunti si inmormantari, sa luam ceva ca sa ne calmam si mereu pentru o doza de curaj inainte. Ne duceam acolo cand nu stiam ce ne trebuie, in speranta ca cineva ne va spune. Ne duceam acolo in cautare de iubire, sau de sex, sau de probleme, sau dupa cineva care disparuse, pentru ca mai devreme sau mai tarziu toata lumea ajungea acolo. Dar cel mai adesea ne duceam acolo cand trebuia sa fim gasiti.
  2. Demonul amiezii de Solomon, ca să înțelegeți și voi prin ce trec depresivii, băi! 🙂 Singura carte care chiar m-a ajutat un pic, în sensul că nu m-am mai simțit proastă și singură pe lumea asta. Și asta e destul de mare, dar se citește cu ceai sau un pahar de vin (bine, zic la mișto ceai, ca să nu pară că beau prea mult) și cu oftat în gât.Toți suntem puțini nebuni, pe scurt, d-asta trebuie să ne reamintim unora altora în fiecare zi că e ok, e ok să ai stări, picaje și alte drame, suntem împreună în asta și o scoatem noi la capăt (la un moment dat). Și dacă nu o scoatem, măcar știi că nu ești ultimul tâmpit neînțeles din Univers.
  3. China în 10 cuvinte de Yu Hua, iar asta chiar e o carte foarte deșteaptă. Mi-a recomandat-o prietenul meu care o enciclopedie, dar știți și voi asta, e vorba de Mihai Mateaș. Nu doar că înțelegi multe lucruri despre chinezoii ăștia cu ochi mici, dar poți să o folosești și în diverse contexte:
    – Băi, deci cum eram eu aseară și citeam China în 10 cuvinte mi-am dat seama că…

Atât. Că am treabă de mor și intenționez să-mi păstrez jobul, tatuajele alea nu se plătesc singure.

🖤 Vezi aici trăistuțele și alege-ți preferata pe care vrei s-o primești! Bineee? 🖤
Concursul durează până vineri, 22 februarie, la 12 noaptea!
Vă anunț sâmbătă, dar mai târziu, că dimineață mă operez la ochi în îndepărtata Timișoara! :))

P.S. Cartea din poză e cu titlu de prezentare, că asta aveam prin birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *