comment 0

Pentru fiecare 🍷 băut, un medic Covid s-a bucurat și el cu mine (și cu Aku) :)

Când eram la PRO TV, primul meu proiect vândut a fost, well, pe ceva alcool, parcă votcă, dacă-mi aduc aminte bine. Ceva tărie, oricum. Știu că s-a făcut mult mișto atunci. “Evident, cui putea Greta să vândă un proiect special? Ai auzit? A vândut Greta prima ei idee de campanie! Alcool, da!” :))

Între timp, nu am mai vândut nimic. Mi-au mai scris diverși oameni, de la creme de față, make-up, rochii din alea de baby-doll cu paiete și spate gol. Have you met me? :)) Ritualul meu de make-up și self-care e că, well, mă spăl, fac duș, stai, ce, mai trebuie și altceva? Azi dimineață am avut treabă prin oraș și am urcat la Purdel să beau rapid o cafea. Ningeeeee, știu că știți, așa că m-a nins și pe mine cât am orbecăit pe afară.
– Boss, ți s-a întins rimelul.
– Care rimel?
– Ăsta cu care ești dată, ești neagră pe la ochi.
– Aaaaa, e de sâmbătă, de la conferință.
Mno, eu m-am spălat pe ochi de sâmbătă, dar  stai, ce, mai trebuia să fac ceva? :))

În fiiiiiiiiine. M-am întins, altceva voiam să vă povestesc. Zilele trecute primesc un mesaj megadrăguț de la Cramele Recaș că vor să-mi trimită, well, vin. Și scriseseră așa frumos, luuuung, muuult, cu Aku, cu dieta lui Aku, cu cratime, cu virgule, cu un eventual vin de pisici la care se gândesc. Mă rog, așa cum știți, cu sau fără ei, eu tot beau, nu mă omor să primesc lucruri gratis (doar de la 1 milion de euro în sus, VĂ ROG DAȚI-MI 1 MILION DE EURO!!!) și mai mult ca să-i refuz simpatic (că și ei scriseseră simpatic, v-am zis că au scris de AKU, iar pe mine când mă întreabă cineva de Aku mă transform într-o mamă din aia care îți arată 64735 de poze cu copilul din același unghi). Așa că le-am propus să trimită același pachet pe care urma să-l primesc eu și unui medic din prima linia Covid, că oameni sunt și ei, sigur beau. Sau, dacă nu se poate, că bugete, că GDPR, că prostii din alea de marketing, să doneze pachetul meu.
– Că eu și cu sau fără voi, tot beau! :))

Oamenii ăștia nu doar c-au zis da la acest schimb de mesaje de pe Instagram, dar au vorbit și cu partenerii lor de la Fromage and Honey și au decis să ducă acest pachet (vin cu brânzeturi) la cât de mulți doctori găsesc, toți cei din gardă, în mai multe zile, inclusiv săptămâna asta care vine.

Pur și simplu, vă zic, AȘA SE FACE MARKETING-UL. Mi se pare lecție de manual asta. Eram absolut sigură că ei zic ceva că nu se poate, eu zic că aia e, beau de la rivali diseară, ne dăm câte un hug și ne urăm o zi bună. Nu vă zic ce bine a intrat pachetul de la oamenii ăștia, gândindu-mă că un pic-pic am ajutat și eu ca niște medici să primească ceva, nici nu contează ce, doar să știe că ne gândim la ei. Mi-am făcut și niște filme în cap (bine, bine, și de la alcool, dar și de la prea mult Grey’s Anatomy), cum o gașcă de medici ca Meredith, Christina – iubirea mea, Karev, Derek, Mark Sloan, Bailey și Lexie se îmbată într-o seară după gardă (și fac sex între ei iar, dar mă rog) și mai uită un pic de munca titanică pe care o fac zi de zi, ca noi și cei dragi să fim sănătoși, să nu ne pierdem gustul și mirosul, că mai avem multe beții de tras împreună 🙂

P.S. Iar vinul (sau spumantul ce era, sunt copil crescut la țară, nu fac diferența) era cu steluțe, cu din astea, cu, wait for it, Dragă Universule!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *