comment 0

Nimic despre box | 7 lucruri despre McGregor vs Mayweather

Terapeutul si prietenul meu scrie un post foarte lung cum ca iti pierzi feminitatea, emotiile, gingasia daca te uiti, femeie fiind, la fotbal sau, si mai rau, la box.

 
M-am simtit un pic enervata, dar mi-a trecut repede, #pentrucadece:
  1. Ca sa-ti pierzi gingasia, trebuie, in primul rand s-o ai. Eu sunt safe. Pot sa ma uit si la balet toata ziua, ca tot o sa-mi scape un futu-i, la pozitia rond de jambe. Cred că doare mai tare decât un croșeu. 
  2.  Am impins o masina 1 km pe zloata, care nu mai pornea, in claxoanele si uralele camionagiilor care nu s-ar fi dat jos sa ajute. Uneori e mai bine sa fii practica, nu feminina. Mai ales cand sunt minus 30 de grade afara.
  3.  Pe Florian l-am salvat intr-o seara de la moarte, cand eram colegi. Intrase un tantar in baia baietilor si efectiv nu se putea intra acolo. Am luat matura, ca o femeie ce sunt, si am rezolvat situatia. Florian e campion bjj si a comentat de dimineata meciul joaca lui Mayweather. Iubire. 
  4. Nu râgâi și nu îmi place berea. Semințe nu mănânc la meciuri, că stau pe telefon sau laptop. Iar pe stadion n-aș avea cum, c-am treabă cu arbitrul în cea mai mare parte a timpului. Sau cu Ionuț Stancu.
  5. În apărarea mea, mai pot să spun că-mi plac foarte mut mărgelele și să-mi iau haine frumoase. Ceea ce nu mă face feminină, ci doar cheltuitoare.
  6. Și mai am trusă de scule cu care îmi repar chestii prin casă, îmi montez cuiere constant (pentru genți, mărgele), ceea ce nu mă face vreo femeie independentă sau mișto, doar introvertită. Mai bine mor cu wc-ul stricat decât să sun pe cineva, să vină cineva, să-l întreb cu ce-l pot servi pe cineva, să vorbesc cu cineva, să stea în ușă la plecare și să mă rog să plece acel cineva.
  7. Joaca a fost fun de dimineață. Mi-a adus aminte de un meci al lui Doroftei, tot la ore imposibile, când l-am văzut de la Alexandria, înainte să plecăm la Sibiu, unde dădeam admiterea la jurnalism acolo. În dimineața aia de vară, cu mine cu ochii umflați de somn, pregătindu-mă de un drum cu tata până la Sibiu cu 40 de km pe oră, voiam doar să intru la facultate, să mă fac om mare, să locuiesc singură și să nu depind de oameni niciodată, chit că asta înseamnă că zero feminitae și gingășie, dar ciocane, foarfeci cu prindere și șurubelnițe în cutia de lângă pantofi, teniși, sandale, ghete, ghetuțe, adidași si botoși cu Mickeeeey Mouseeeee

Ah, și mai zice Dandeș că probabil ni se trage de la tații noștri care voiau băieți. Confirm. Aveam și nume, Petrică Marius, iar trusa de scule tot de la el. Plus o ruletă de măsurat cilindrii (sau cam așa ceva): “Ia-o, că e mică, o ții în POȘETĂ!” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *