comment 0

Gret.ce?

La multi ani, Greta!

Astazi am pus noi stapanire pe blogul tau ca prea devenea treaba serioasa!

Asta nu e o replică la “Ce-am învățat până la 32” dar ar putea fi. Nu e pentru că am început să o coacem de când aveai 31, dar așa lucrăm noi pe mai multe fusuri orare, lent!

Și e de la niște oameni cu care ai petrecut mult timp lately. Nu e cu cei mai dragi, nici cu cei mai mișto sau mai nebuni. E cu noi și te iubim. Și porn. Că Vlad a postat pe blog și știi cum e el.

Anyway, ce-am invatat noi despre Greta de 32 de ani:


[Drăguț]
Gret e Marea.
Le iubesc la fel, mă amețesc la fel, sunt mereu acolo când nu e reflux, se agită aiurea, le văd la fel de rar. Dar și când le văd..
De când eram tinere, cine mai știe?!

[Soțu’ lu’ Drăguț]
Greta nu mi-e prietenă, dar tot aș scrie “dor de tine” pe o piatră și i-aș arunca-o în cap. Să vadă cât doare că nu e prin preajma lui Drăguț.
[…]
Nu e mean. E crazy!
Ca ea.
Și funny!

[Elena]
Gret.imbrati. eram tinere, parca 1800 si ceva

[Purdel]
gret.creativitate.din 1985

[Băț]
Greta = vreau și nu vreau, acum da acum nu, nopți la have a cigar și zile la j’ai bistrot, super iubitoare și super hateriță, vin alb și limonadă. de când? de 6 luni dar pare o viață ❤

[Mircea]
Greta = vară, sală, nebunie și “io-s cu Greta, doamnă”… De prin 2013 da mai serios din 2015, de la o discutie despre fonduri europene

[Matei]
Gret = scântei

[Ioana]
Greta egal Omul meu Mimesis. De când am descoperit-o adică de anul ăsta.

[Vlad]
Greta este Major Tom; este motivul pentru care turnul de control lucrează ore suplimentare și implicit sursa nostră constantă de mini-heart-attacks. Gravitam de când a schimbat Drăguț prefixul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *