comment 0

“Da’ nu te-ai uitat la meci și-aseară?”

Mi se pare mi-nu-nat cum ți le dă viața. Faptul că se joacă meciuri în UCL de Valentine’s e felul Universului de-a se revolta împotriva inimioarelor, romantismului idiot-forțat și a tarabelor de pe stradă.

Iar din optimi, se știe, astea nu-s meciuri de ratat. Că și așa trebuie să alegi dintre ele. Iubite mai găsești, e ok, dragostea vine, mai stă, mai pleacă, mai aduce niște beri, mai trântește cu ușa, o mai aduce pe maică-sa pe la voi, dar un Real – PSG nu vezi în fiecare zi.

Dacă-ți place fotbalul, e superironic cum de Valentine’s toți microbiștii vor să fie de fapt singuri. El e nefericit că trebuie se conformeze cu flori, diminutive și cină romantică să-și strice toată seara, ea e nefericită că oricum tâmpitul o să facă el ceva greșit să-i strice toată viața!

Mă uit pe optimi și e greu, pe cuvânt. Dar mai avem o săptămână să ne despărțim unii de alții, ceva ușor, nu iremediabil, cu o împăcare după, fix când vine al doilea chin al vieții, mărțișorul. Altfel, nu știu cum ar putea să treacă un bărbat peste astea două zile de foc și să nu-și piardă mințile. De noi nu îmi fac probleme, ne-am născut rezistente.

Marți pe 13 (ha. ha-ha!) ai Juve cu Tottenham și Basel cu City. E periculos să te vadă că te uiți, că sigur miercuri nu mai scapi dacă Doamne apără și ferește îi propui să stați romantic în casă și să vă uitați la Liverpool în deplasare la Porto sau Real – PSG.
– Iaaar? Da’ nu te-ai uitat la meci și aseară?

Îmi vine în cap memeul ăla cu poza cu Terry în tricoul lui Chelsea și un cuplu random romanticos: “Aștia puteam fi noi, dar tu te bucuri c-a dat gol Samsung”!

Bonus mai jos. Pentru perechile care încă își caută o melodie a lor. E cântărețul ăla celebru.
Cum îi zice…
UNICEF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *